Watson tukisivut

Täältä löydät ohjeita ja vinkkejä Watson käyttöön, sekä tietoa tarjoamistamme palveluista & tuetuista laitteista. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaaminen ja muutokset

Miksi en saa luotua itselleni Watson-tunnuksia?

Tarkista ensimmäiseksi, että olet kirjoittanut tietosi oikein rekisteröintilomakkeelle. Huomaa että salasanan tulee sisältää isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita. Jos olet tehnyt joskus aiemmin Watson-tunnukset, tulee sinun tehdä uudelleenrekisteröinti toista sähköpostiosoitetta käyttäen.

Miten voin tilata maksu-tv-kanavia tai Vuokraamon leffoja?

Mene käyttöliittymässä kohtaan ”Vuokraamo” tai ”Kanavapaketit” sen mukaan mitä haluat tilata. Valitse haluamasi sisältö, paina ”Vuokraa” tai ”Osta” ja syötä pin-koodisi (oletus 1234).

Tilattuasi kanavapaketin tai leffan, voit katsoa sitä kaikilla laitteilla.

Kuinka saan selville PIN-koodini?

PIN-koodi ja lapsilukkokoodi ovat oletuksena 1234. Koodit voit vaihtaa mieleiseksi kohdassa ”Asetukset”.

Miksi saamani leffa- tai aktivointikoodi ei toimi?

Tarkista koodin voimassaoloaika ja kirjoitusmuoto. Kiinnitä koodia syöttäessäsi huomiota etenkin nollan (0) ja ison O-kirjaimen sekä ykkösen (1) ja ison I-kirjaimen eroihin.

Millä tavalla Watson-palvelu, Makuunileffat ja maksukanavat laskutetaan?

Palvelun kuukausimaksu ja sisällöt laskutetaan valitsemasi maksutavan mukaan.

Minulla on kysyttävää laskustani – mihin olen yhteydessä?

Laskun maksamiseen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Watsonin laskutuksen hoitavaan Lindorff Oy:n asiakaspalveluun 02 2700 390 (ma–pe 8–20, la 10–15) tai laskutus@lindorff.fi.

Jos asiasi koskee laskun sisältöä, ole yhteydessä Watson asiakaspalveluun 0800 393 330 (ma-pe 10–20, la 10–16, maksuton) tai asiakaspalvelu@watson.fi.

Kuinka voin irtisanoa Watson-palvelun?

Jos olet valinnut maksutavaksi paperilaskun voit jättää Watson-palvelun irtisanomisilmoituksen käyttöliittymän Asetuksista, kohdasta ”Tilaus ja Maksutiedot”.

Jos olet valinnut maksutavaksi luottokorttilaskutuksen, voit irtisanoa Watson-palvelun suoraan käyttöliittymän Asetuksista.