Watson Nordic Oy

Watson Nordic Oy tarjoaa asiakkaiden arkeen iloa ja elämyksiä tv- ja viihdepalveluilla, joissa painottuu helppokäyttöisyys ja monipuolisuus.

Watsonin tallennusmahdollisuuden, maksu-tv-kanavien ja Makuunin vuokraelokuvien ansiosta televisiossa on aina hyvää katsottavaa. Eikä vain televisiossa, vaan myös tabletissa, tietokoneessa tai älypuhelimessa. Peruskanavia voi katsoa suorana tai jälkikäteen ja lempiohjelmia voi tallentaa rajattomasti puolen vuoden ajaksi. Joustavuutta tuo sekin, että Watson on käytettävissä kaikkien suomalaisten operaattoreiden liittymillä, sitä varten ei tarvitse vaihtaa laajakaistaliittymää tai sitoutua vuosiksi samaan palveluntarjoajaan.

Watson on suomalainen palvelu, jonka sisältö on suomalaisille tehty. Makuunista löytyvät suosituimmat kotimaiset ja ulkomaiset uutuuselokuvat, kotimaiset tv-kanavat näkyvät tottakai ja maksukanavilla on runsas valikoima suomalaisia kiinnostavaa urheilua meiltä ja maailmalta.

Watsonin tavoitteena on nousta suurimpien tv-palveluiden joukkoon. Se on jo saanut julkista tunnustusta sekä suomalaisten media- ja telecom-alan päättäjien taholta että kansainvälisesti. Nämä vahvistavat käsitystämme siitä, että juuri tällaista tv:n katsomisen pitää olla. Watson Nordic Oy on osa  Elisa-konsernia.